Nu we volgend jaar een verhuis in gedachten hadden, was het wel eens handig geweest om te kijken voor een nieuw rijbewijs, namelijk een aanhanger rijbewijs. Daarom heb ik gekeken om de lessen op te starten, nu ik nog tijd heb olm eraan te starten. Op deze manier kwam ik dan ook bij deze rijschool terecht.

Aanhanger rijbewijs

Mijn ervaring met deze rijschool

Ik kan eigenlijk heel kort zijn over mijn ervaring met deze rijschool. Ik ben er namelijk zeer tevreden over. De prijs was natuurlijk niet min, maar wanneer ik dit vergeleek met andere rijscholen, zag ik dat deze prijs nog zeer schappelijk was. Bovendien weet ik ook dat dit op lange termijn eigenlijk wel een echte investering zal zijn, aangezien ik dit ook op lange termijn zal kunnen gebruiken.

Verkeersschool

Daarom heb ik me ingeschreven voor de opleiding. Ik was gelukkig zeer tevreden met de begeleiding die ik hierbij kreeg: de begeleider was een vaste begeleider, was rustig, maar wees me wel op mijn fouten als ik deze maakte… Ik had eigenlijk meteen een goed gevoel bij deze persoon, iets wat ik echt wel enorm belangrijk vind. Dit stelde me ook meteen op mijn gemak. Dit heeft er dan ook meteen voor gezorgd dat ik mijn examen vrij snel gepland heb en ik kan inmiddels ook vertellen dat ik ook geslaagd ben voor dit examen. Alles bij elkaar kan ik zeer tevreden zijn over de samenwerking met deze rijschool en kan ik dit enkel maar aanbevelen aan anderen!