Krijg jij ook steeds meer containers in jouw tuin? Vroeger had ik er maar eentje, maar inmiddels heb ik er vier. Ik vind deze containers zo lelijk. Bij propetto.nl heb ik de perfecte oplossing gevonden: afval container ombouw!

Diverse mogelijkheden

Mijn tuin is mooi aangelegd en die containers waren echt een doorn in het oog. Deze pasten totaal niet in mijn mooie tuin. Als ik op mijn loungeset zat te genieten van het heerlijke zonnetje met een heerlijk glas wijn, dan zag ik steeds weer die lelijke containers. Ik wilde dat niet meer en ben toen op internet op zoek gegaan naar de perfecte oplossingen. Ik had al snel gezien dat er een ombouw voor de container te koop was, maar ik vond vier van die losse bakken ook weer niet fijn, want dat was bij elkaar erg groot. En het antraciete kunststof vond ik ook nog niet echt geweldig. Toen ik op de site van propetto.nl kwam, vond ik wat ik wilde hebben: een houten ombouw voor mijn containers, in deze ombouw kon ik twee containers kwijt. Aan twee van deze sets had ik dus voldoende. Hout valt niet erg op in mijn tuin, dus ik heb deze gelijk besteld en tot op de dag van vandaag ben ik hier erg blij mee!