Akoestische schermen bureau zijn de laatste tijd een rage geworden. Voor werkgevers is deze ontwikkeling een ultieme uitkomst. Met akoestische schermen voor bureau’s kun je jouw werknemers over de nodige privacy doen beschikken. Je kunt er ook zodanig de ruimtes mee afschermen dat het ook voor het publiek duidelijk zichtbaar is op welke “afdeling” zij wezen moeten.

Creatief met akoestische schermen omgaan

akoestische schermen bureau

Met akoestische schermen kun je heel creatief omgaan. Je kunt net zoveel schermen gebruiken als je maar wilt, en zo de grootte van je ruimte bepalen. Je kunt de panelen zodanig aanbrengen dat je een bepaalde vorm creëert. En ben jij heel erg uit op bepaalde kleuren of een huisstijl dan kun je op verzoek panelen met de kleuren maar wens aanschaffen. Zie je graag een bepaald thema terug? Dan is er ook voor jou een mogelijkheid. De technologie biedt immers de mogelijkheid om diverse print aan de schermen toe te voegen. Zo kun jij een statement maken.

Los van de basisfunctie van akoestische bureauschermen, en de creativiteit die je er op los kunt laten, kan met klem worden gesteld dat akoestische bureauschermen een ontwikkeling van deze tijd zijn, waar je een statement mee maakt als te zijn professioneel en doelgericht.