Genieten alsof je in je huiskamer zit? Buiten lounge zetels kunnen jou het gevoel geven alsof je op de wolken zit. Bij Dutch Riviera heb je een erg groot aanbod en kan jij kiezen wat jij wilt. Kloppen de maten niet? of wil je liever een andere kleur? Het is allemaal mogelijk. Zij maken voor jou de perfecte lounge zetel.

Persoonlijke ervaring

Ik ben al een lange tijd opzoek naar een lounge zetel voor buiten. Een goede kennis van mij vertelde mij om is te gaan kijken bij Dutch Riviera, omdat je hier een erg groot assortiment hebt en dus erg veel keuze hebt. Ik heb uiteindelijk een Lounge zetel besteld en ben daar dan ook erg tevreden over! Hij zit erg lekker en je kan er zelfs op slapen. Hij is erg comfortabel waardoor het voelt alsof je op watten ligt. Ik ben er erg tevreden mee en raad het andere dan ook zeker aan om bij Dutch Riviera een aankoop te doen.

Meer weten?

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website van Dutch Riviera. Hier staat alle informatie die je nodig hebt en kan je het assortiment bekijken. Voor meer vragen kan je ook altijd telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Zij helpen jou dan ook erg graag verder met jou verdere vragen.