Het merk is ontstaan in 2009 door Guilaume Philbert die een unieke visie had. Doordat hij niet altijd genoeg geld had om schoenen van bekende merken te kopen, besloot hij om zelf een schoen te maken. Hij wilde namelijk het mogelijk maken voor iedereen om een schoen van de hoogste kwaliteit aan te kunnen schaffen, tegen een prijs die betaalbaar was. Hierdoor zijn de Filling Pieces sneakers ontstaan. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, maar ook om een hoge mate van exclusiviteit. Zo is het aanbod groot, maar ook niet te groot zodat ook deze exclusiviteit goed gewaarborgd kan worden.

Welke sneaker kies jij?

Het merk heeft een grote collectie van verschillende sneakers. De Filling Pieces Sneakers zijn eigenlijk beschikbaar in ongeveer 3 verschillende modellen. In deze modellen zijn er weer verschillende uitvoeringen gemaakt zoals verschillende kleuren. Ben je op zoek naar Filling Pieces sneakers die nog exclusiever zijn? Kies dan bijvoorbeeld voor het model 1901 White. Dit is een wat nieuwer model van het merk en heeft een wat stoerdere en wat robuustere uitstraling. Deze sneakers zijn gemaakt van een 100% leer en kunnen daarom ook een lange tijd mee. Wel vallen sommige sneakers groot uit, dus let daar goed op tijdens het aankopen.

Visie

Het merk heeft dus een unieke visie en is dagelijks bezig om te bekijken hoe ze sneakers kunnen maken van de hoogste kwaliteit en de hoogste materialen. Zo worden veel sneakers gemaakt in de beste fabrieken in Italië, waardoor de Filling Pieces Sneakers echt de hoogste kwaliteit hebben. Ook heeft het merk als visie om schoenen te maken die goed te dragen zijn tijdens verschillende gelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld een paar sneakers dragen tijdens een gave work out, maar kun je ook een paar sneakers dragen onder een casual outfit. Kies bijvoorbeeld voor de 1855 All white die goed te combineren zijn met erg veel verschillende outfits en gelegenheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *