Een goede vriend van mij is een erg grote liefhebber van kunst. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een kunstmuseum bij ons in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar museum Ruurlo.

De website van museum Lalique

Toen ik op het internet op zoek ging naar museum Ruurlo kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende musea die gevestigd zijn in of in de buurt van Ruurlo. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was geweest kwam ik uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique. Toen ik terecht kwam op deze website kwam ik terecht op een erg goede n overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over de veel kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om twee kaartjes te kopen voor het museum

Een super leuke en leerzame dag gehad bij museum Lalique

De lezingen van museum lalique waren erg interessant en leerzaam. De kunstwerken die er in het museum tontoon worden gesteld vonden wij allebei ook erg mooi. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad tijdens ons bezoek aan museum Lalique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *