Zelf huis bouwen in Arnhem wordt gerealiseerd door mij! Na een lange periode langs de dijk te hebben gelopen, merkte ik vanmorgen dat het grond daar te koop staat. In de eerste instantie dacht ik oprecht aan de hoge prijzen. Pas toen ik op het internet ging zoeken zag ik de lage prijs! Nu wilde ik al zo lang mijn eigen woning bouwen en deze locatie was perfect. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om het grond aan te kopen zodat wij onze woning konden realiseren. In de tussentijd was de koop afgerond en konden wij rustig opzoek naar een aannemer.

Met deze gedachten zijn wij op het internet gaan zoeken. Dankzij het online zoeken kwamen wij terecht op de website van Geldergroep.nl. Dit bedrijf weet zich erg goed te onderscheiden met hun kennis. Mede dankzij hun kennis hebben zij onze interesse gewekt. De plannen lagen al wel op onze tafel. Gelukkig konden zij bij ons aanschuiven om alle plannen te bekijken en een offerte op te maken. Deze hebben wij vrij snel terug gekregen en daar konden wij gewoon niet meer omheen. De aantrekkelijke prijzen in combinatie met de snelheid is perfect.