Mijn huis verbouwen Harderwijk? Dat is inderdaad wel wat ik wil. Ik heb het al een aantal jaren uitgesteld, maar mijn huis is echt aan een verbouwing toe. Een aantal kamers vind ik niet mooi meer. Graag zou ik de indeling anders willen zien. Ik aarzel ook nog of er een aanbouw nodig is. Ik overweeg een kijkje te nemen bij Bouwbedrijf Harold ter Beek. Ik zie dat zij al heel veel ervaring hebben met het verbouwen van huizen. Als het dan toch moet gebeuren, ben ik daar volgens mij precies aan het juiste adres.

Echte vakman

Ik geloof echt dat Harold een vakman met ervaring is. Het enthousiasme spat van de website af en dat vind ik een goed teken. Ik ga snel de contactgegevens opzoeken en dan vandaag nog even contact opnemen. Ik wil graag eerst meer advies. Het lijkt me goed als een vakman met ervaring even met mee meedenkt. Ik vind het positief dat er al tijdens een eerste gesprek informatie wordt gegeven over de kosten. Dat is tenslotte ook niet onbelangrijk. Zo weet ik direct wat er mogelijk is, maar ook of het financieel haalbaar is.