Het is allemaal heel snel gegaan, binnen een week van mijn oude naar mijn nieuwe woning overgestapt. Met afstand de meeste moeite as het kiezen van het juiste verhuisbedrijf inhuren Amsterdam. Achteraf ben ik ook maar wat blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Ontzorgen

Uiteindelijk heb ik gekozen voor www.hogenhoutverhuizingen.nl waar het contact op een erg prettige en professionele manier verliep. Zij hebben mijn spullen in het oude huis netjes kunnen demonteren, verpakken, transporteren en vervolgens weer alles monteren. Iets wst voor mij erg veel moeite scheelde.

Toen ik vroeg aan een van de verhuizers wat ze nog meer deden zoal gedurende de dag viel mijn mond open van verbazing. Zo blijken ze voor mensen met dementie, of simpelweg mensen die dit graag willen, de spullen zo in het nieuwe huis te zetten dat dit voor zover het kan doet lijken op het oude huis. Zo, vertelde hij mij, zijn mensen nog steeds vertrouwd in hun nieuwe woning en staat dezelfde foto nog steeds op hetzelfde kastje. Ook vele andere diensten hebben zij kreeg ik al te horen. Een absolute aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *