Pilates Den Haag is een inspannende ontspannings les. Bij deze les staat houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest voorop. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt, zo krijg je een sterk en soepel lichaam. Je traint vooral de kern: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken. Deze spieren gebruik je dagelijks bij vrijwel alles wat je doet. Pilates kan ook therapeutisch gebruik worden, het is handig bij revalidatie voor zieken en bij chronische aandoeningen. Het helpt bij het herstel van blessures en fysieke ongemakken.

Pilates Den Haag

De voordelen van pilates

Pilates Den Haag heeft erg veel voordelen, je kan pilates in elke training benutten. Ook voor herstel van blessures is het handig, dit komt omdat je heel gecontroleerd je spieren traint. Je bent erg gefocust op het lichaam, oefeningen en uitvoering, zo heb je ook geen tijd om aan andere dingen te denken.

8 voordelen van de Pilates Methode:

Iedereen kan de oefeningen beoefenen op zijn/haar eigen niveau, op iedere leeftijd en met elke doelstelling. Je kan komen om leniger te worden, je zwakke rug versterken, of om beter te presteren met sport. De les is een groepsles op een mat, je maakt hierbij gebruik van je eigen lichaamsweerstand. Het zijn vloeiende en soepele bewegingen, waarbij je geconcentreerd op de ademhaling let. Als je van een gestructureerde workout houdt, zonder cardio, dan is dit een heerlijke groepsles voor jou.