Hoe vaak hoor je niet van mensen dat zij slecht slapen, het wordt nog teveel voor lief genomen terwijl dat helemaal niet nodig is. Niet het goede matras kan voor veel problemen zorgen tijdens het slapen, niet genoeg ondersteuning, je zweet te veel of hebt het koud. Hierdoor ga je liggen draaien en val je pas uren nadat je het bed bent ingegaan in slaap. Met een matras 70×190 wordt dit verleden tijd, Perfecthomeshop vindt dat iedereen goed moet kunnen slapen elke nacht weer.

matras 70x190

Eigenschappen van een goed matras

Dat een goed matras niet altijd duur hoeft te zijn wordt hier wel bewezen, de unieke eigenschappen van het matras geven precies wat je nodig hebt om goed te slapen. Goede ondersteuning en een goed comfort zijn twee van deze eigenschappen, een kern en een toplaag die zich geheel naar je lichaam vormen. Opstaan met spierpijn of een pijnlijk lichaam is met dit matras 70×190 echt verleden tijd. De hoes om het matras kun je wassen in de wasmachine, zo heb je altijd een fris bed om in te slapen.

matras 70x190

Uitgerust wakker worden

Er is niets vervelender dan wakker worden en niet uitgerust zijn, je moet tenslotte de hele dag nog werken. Koop je een matras 70×190 dan mag je de toplaag en de kern van het matras zelf bepalen, op deze manier heb je precies waardoor jij lekker slaapt. Of dit nu een comfortabel zacht matras is, of een matras die wat harder is. Het is belangrijk dat het matras voldoet aan de eisen die jij eraan stelt. Ieder matras is gekeurd en voldoet aan de strengste eisen.