Ik heb een grote snackbar in Eindhoven. Het leek mij wel zo professioneel om alle theedoeken te laten bedrukken met ons bedrijfslogo. Eigenlijk wil ik nog meer laten bedrukken maar ik denk ik begin met de theedoeken. Hier en daar eens wat rondgevraagd maar de prijzen vielen mij enorm tegen. Een buurman van me kwam met deze site. Ik ging op een avond eens kijken en dit was wel wat ik zocht! Simpel, betrouwbaar en goedkoop! Toen ik wist wat ik wilde qua theedoek heb ik een mail gemaakt met mijn bestelling. Had nog wel wat extra vragen maar daar kreeg ik snel en goed antwoord op. Mijn vrouw wist nog van niets dat ik dit geregeld had, dat vond ik ook wel mooi.

Succes

Toen de bestelling kwam was het een groot succes. Mijn vrouw vond het prachtig, het personeel in de keuken vond het ook prachtig. Hierdoor wordt de band ook weer beter met die gasten in de keuken. Ik ga in de toekomst hier zeker nog meer bestellen met mijn logo. Kleine investering, maar het maakt mijn bedrijf zoveel professioneler! Echt blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *